Portekiz’de Evlenmek İsteyen Bayanlar

Portekizde Evlenmek İsteyen Bayanlar

Portekiz’de evlenmek isteyen bayanlar konusunda merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Leyla ben iyi günler öncelikle. Yaşım 27. Gerçek anlamda aşk arıyorum. Ama aşktan önce arkadaşlık, dostluk ve ilgi bekliyorum. Büyük aşklar böyle başlar. Evlilik kararını aldıktan sonra biraz düşündüm ve hayır doğru yaptım dedim. Bu durum yani yalnızlıktan bahsediyorum nereye kadar sürecek ki? İşte buradayım. Lizbon’da yaşıyorum. Burası çok güzel var ya anlatamam. Asıl güzellik birlikte yaşanılan güzelliktir ama. Tek başıma nereye kadar gezerim bilmiyorum. Arkadaşlarım çok sağ olsunlar hep yanımdalar ama bu zamana kadar ilgi alaka göremedim işte. Evlenmeyi de bu yüzden istiyorum.

Portekiz’de evlenmek isteyen bayanlar ile ilgili olarak şunları da aktarmam gerekiyor. Malum Avrupa’da büyüdük ve buraya alıştık. Ama kültürümden taviz vermedim hiçbir zaman. Bana yazacak olanların her zaman şanslı olduğunu unutmamanızı rica ederim. Mesaj atanlara numaramı veririm. Görmeden de sohbet etmem. Neyse böyle işte bendeki durumlar. Siz anlatın birazcık da okuyayım ben.

Portekiz Evlilik Siteleri

Türkiye’ye henüz dönüş yapma planım yok. İşim burada benim. Evim var, arabam var. Aileden kalma bahçem bile var. Neyse bakalım hayırlısı artık ilanlara dönüş yapan beylerden birkaç ricam olacak. Bir bayanı ne kadar sevebilirsiniz bunu bana söyler misiniz? İlginiz nasıl biter, sevgiyi hep bekler misiniz? Bunların yanıtlarını almadan selamınızı kabul etmem arkadaşlar.

Portekiz’de Evlenmek İsteyen Bayanlar İlanı

Geçenlerde biri yazdı bana işte ciddi düşünüyorum falan. Konuştuk gayet güzel ve anlayışlı. Ama adam dürüst değil. İşte bu yüzden orada bitirdim arkadaşlığımı. Yapmayın böyle en önemli şey dürüstlüktür bilin bunu ya. Tamam haydi uzatmıyorum artık kelime haznem o kadar geniş değil. Mesajlardan devam edelim beyler. Hoşça kalın, mesaj atmayı da unutmayın.

3 Comments on “Portekiz’de Evlenmek İsteyen Bayanlar”

  1. Merhaba Leyla inan ki seni çok iyi anlıyorum bence aynı durumdayım çünkü zaman sessizce ve sinsice gelip geçiyor ve güncel hayattan ve işlerden bize zaman kalmıyor ve bu gidişle iyi bir hayat olmayacağı belli o yüzden bende sana bir şeyler yazayım dedim biraz konuşuruz iyi olur iki insan olarak düşüncelerine katılıyorum

  2. Merhaba Manisa’da yalınız yaşıyorum iki tatsız evlilik yaşadım bir türlü yüzüm gülmedi arayışımız sürüyor. İzin verirseniz sizinle tanışıp sizin ülkenize gelmek istiyorum ne dersiniz saygılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir