Neriman ben. 35 yaşındayım. Yurt dışından evlenmek isteyen bayanlar arasındayım. Haliyle yurt dışı evlilik ilanları çok sayıda açılıyor gördüğünüz üzere. Belki de bu zamana kadar doğru insanı bulamadım. Bu defa bulacağım sanki içime doğdu. Genelde kendimle ilgili bir karar alırken egoist olmam. Karşı tarafı da düşünürüm yani. Son zamanlarda yalnızlığım iyiden iyiye artmaya başladı. Sonra dedim ki kendime hayırdır bu neyin çilesi, neyin derdi? Otur aç ilanı arkadaşım dedim iç sesime. Şimdi aranızdayım işte. Nerede yaşadığımı falan mesaj atarak sorabilirsiniz. Ben şuan evleneceğim kişide aradığım şeyleri paylaşmak istiyorum.
Yurt dışından Evlenmek İsteyen Bayanlar
Arkadaşlar bazı beklentilerim var sizden müsaade ederseniz yazmak istiyorum. Bir erkek önce güven verecek. Sevdiği bayanın her istediğini gerçekleştirecek. Ha bu istekler ne bileyim haydi kalk beni Paris’e götür falan anlamında değil. Ya da canım Londra’ya gitmek istedi haydi gidiyoruz demek de değil. Hüzünlü bir bayanım ben. Duygusalım işte anlayacağınız. O yüzden yaklaşımınız her zaman önemli arkadaşlar.
Öyle çok romantik bir erkek aramıyorum. Yurt dışı evlilik ilanları inceleyenler genelde böyle ne bileyim durumu iyi, orta yaşlı bayanlarla sohbet ediyor. Yok arkadaş ben öyle değilim ki. Yurt dışından evlenmek isteyen bayanlar arasındayım ama beklentilerim minicik aslında. İlk önce güven veren baylarla süreci yönetmek istiyorum. Bekar olacak tabi sohbet edeceğim kişi. Huzur verecek konuşunca. Çok mu bu isteklerim sizce? Bence hiç değil. O nedenle güzel bakan güzel görür ve güzel düşünür anlamında hareket ediyor olacağım. Gerisi artık aramızdaki durumlar.
Yurt dışından evlenmek isteyen bayanlar maddi manevi iyi durumdadır. Paylaşmayı sever. Burada şahsen benim Türk arkadaşım çok ama bir türlü evlilik kararı alamadık işte. Anlaşamadım, hoşlanamadım, güvenemedim. Biraz rahatlar bizimkiler, kafasına göre takılıyorlar. Ama evine sadık olan çok sayıda arkadaşım da var tabi. Umarım onlardan birileri buraya yazar da güzel bir başlangıç yaparız.
Yurt dışı Evlilik İlanları Arayan Bayanlar
Evlilik nedir size göre? Bunun tanımını yapar mısınız bana? Ben kolay ısınan biri değilim. Erkeğin beni etkilemesi gerekiyor. Ondan sonra yalnız bırakmaması, yanımda olması, sevincimi ve üzüntümü paylaşması gerekiyor. Gerisi kendiliğinden geliyor. O yüzden açtım ilanı ya. Yurt dışından evlenmek isteyen bayanlar numaraları arıyorsanız bence artık aramayın bana yazın konuşalım. Bu bir arkadaşlık teklifi değil merak etmeyin. Başlangıç için adım atmamız gerekiyor hepsi bu. Ben gidiyorum arkadaşlar görüşmek üzere. Mesaj atınca bildirim geliyor koşa koşa bakacağım ve döneceğim merak etmeyin. Sıkıldım ben yalnızlıktan.