
İyi günler diliyorum ben Muhterem. 60 yaş üstü evlenmek isteyen erkekler arasındayım. Buradan ilan açayım dedim. Bakmayın orta yaşlıyım ama teknolojiyle aram çok iyidir. Neyse hanımefendiler biraz heyecan da var. Bizim zamanımızda böyle evlilik siteleri yoktu. Değişik zamanlardı ama şimdi ne güzel insanlar birbiriyle tanışıyor, konuşuyor, anlaşıyor falan. Güzel günler yakındır derken umarım kendim gibi biriyle karşılaşırım.
Açık konuşmayı severim ben bu yaşıma kadar böyle oldum. Onun dışında bayana çok değer veririm. Onlar bizim kıymetlimizdir her zaman yanında olurum. Hiçbir kriterim yok sadece beni anlasın yeterli. Zaten 60 yaş üstü evlenmek isteyen erkekler genelde bu şekilde düşünmek zorunda. Zaten ikinci baharın sonundayız onda da güzel bir arkadaşlık olsun, yoldaşlık olsun, ömür boyu yaşayalım işte.
Ciddi evlilik düşünen erkekler dedim ya bir şey beklemez eşinden. Huzur dolu olsunlar, mutlu olsunlar yeterli. Ben o mutluluğu her türlü sunarım zaten. Ham dolsun durumum yerinde. Arabam var, bahçeli bir evim var yaşayıp gidiyorum işte. Yalnızım tabi bu canımı sıkıyor. Sabah uyanıyorum mesela kahvaltıda yalnızım, akşam yemekte yalnızım, uyurken yalnızım. Beni çok iyi anladığınızı biliyorum umarım mesajlar gelir ne diyeyim.
60 Yaş Üstü Evlilik İlanları
Geçenlerde çok aradım 60 yaş üstü evlilik ilanları konusunda araştırma yaptım. Maalesef benim gibi çok beyefendi var. Ama süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum. Kaderimizde varsa olur sadece bunu biliyorum. Olmazsa yapacak bir şey yok en azından şansımız denemeye geldim ben. Evet aklım tutuldu sanki ne desem başka. Sevgili bayanlar sizin aradığınız erkek kriterleri neler? Mesela sizinle evlenmek isteyen biri nasıl olmalı var mı bir beklentiniz? Olmalı tabi ki.
Güzel bir hayat sunacak olanlarla muhatap olmak gerekiyor. Öyle canı sıkılınca yazacak erkekler ne bileyim. Yaşımdan dolayı böyle geniş düşünüyorum olgun bir erkeğim haliyle. Her neyse evlenmeyi düşünen varsa yazabilir. Her şey para pul değil. Çok şükür fazlasıyla var ama yalnızım işte sevgi yok ortada.
60 Yaş Üstü Evlenmek İsteyen Bekar Erkekler
Ben burada ilanı sonlandırmak istiyorum artık gelen mesajlara dönüş için sabırsızlanıyorum. Umuyorum ki güzel gelişmeler olacak. Bakalım artık iyi düşünelim iyi olsun değil mi? Ondan sonrası güzel hayat. Belki çok iyimserim ve hep yanıldım ama bu kez ikinci baharımda yanılmak istemiyorum. Hayırlısını istemekten başka çarem de yok zaten. Bayanlardan mesajları bekliyorum o halde hemen numaramı atayım.